Zahajujeme 7. ročník studia MBA - 2024

Zahajujeme 7. ročník studia MBA – Přijímáme nové studenty

Akademie digitálního managementu s radostí oznamuje otevření již 7. ročníku prestižního studia MBA. Toto studium se zaměřuje na moderní metody řízení, digitální transformaci firem a rozvoj manažerských dovedností. Tento program je příležitostí, jak si prohloubit odborné znalosti, získat nové praktické dovednosti a posílit svou kariéru v oboru digitálního managementu. O úspěchu studentů a jejich zaměření svědčí i jejich témata obhájených závěrečných prací – více například Závěrečné obhajoby ročníku 2021/23 a Témata závěrečných prací 2022/24.

Proč právě naše MBA?

Proč studovat u nás? Studium MBA na Akademii digitálního managementu přináší nejen teoretické znalosti, ale především praktické zkušenosti a nástroje, které mohou studenti ihned využít ve své praxi. Mottem našeho studia je heslo „Z praxe pro praxi“ Zaměřujeme se na praktický přístup k výuce a moderní technologiím. Díky nim naši studenti získávají výhodu na trhu práce. Naši absolventi se často stávají lídry digitálních transformací ve svých organizacích. Na základě znalostí, které u nás získali, výrazně přispívají k růstu svých firem.

Co nabízí náš MBA program?

Flexibilní studium odkudkoliv: Naše živá online výuka je plně přizpůsobena vašim potřebám. Ať už jste zaměstnaní profesionálové, podnikatelé nebo rodiče, studium si můžete snadno přizpůsobit svému časovému harmonogramu. Záznamy aktuálních živých seminářů daného ročníku jsou přístupné 24/7, což vám umožní se učit kdykoliv a kdekoliv.

Aktuální a kvalitní obsah: V rámci studia se zaměřujeme na nejnovější trendy v oblasti digitálního managementu, projektového řízení a strategického plánování. Naši lektoři jsou odborníci s bohatými zkušenostmi z praxe. Studentům předávají nejen teoretické znalosti, ale také konkrétní příklady, jak tyto poznatky efektivně uplatnit v praxi.

Osobní a individuální přístup: Každý student u nás získává individuální péči a podporu. Naše studijní oddělení i lektoři jsou připraveni vám pomoci s jakýmikoliv otázkami či problémy, které by se mohly během studia objevit. Dbáme na to, aby každý student měl příležitost se plně rozvíjet a dosáhnout svých cílů.

Prakticky orientované moduly: V našem MBA programu se zaměříte na klíčová témata, jako jsou Digitální kompetence, AGE management, digitální transformace firem, moderní metody projektového řízení a leadership v digitální éře a pod.. Umožníme vám získat hluboké odborné znalosti, které můžete okamžitě aplikovat v rámci svého pracovního prostředí.

Podrobnější informace o studijních modulech si můžete přečíst v našem článku Co vás čeká ve studiu MBA na Akademii digitálního managementu.

Úspěchy našich studentů

Studium MBA na naší Akademii je nejen příležitostí k osobnímu růstu, ale také k profesionálnímu posunu. Naši absolventi jsou úspěšní manažeři, projektoví lídři a odborníci, kteří díky studiu dokázali dosáhnout významných úspěchů ve své kariéře. Řada z nich i díky studiu MBA u nás získala nové vyšší managerské pozice či dokonce nové atraktivnější zaměstnání.

Jedním z důležitých aspektů studia je tvorba závěrečné práce. Zde mají příležitost studenti prokázat své znalosti a aplikovat je na konkrétní případovou studii či projekt. O závěrečných pracích našich studentů se můžete dočíst na našem webu Akademie.

Přihlášky otevřeny – Staňte se součástí komunity lídrů!

Zahájení nového ročníku je ideální příležitostí, jak se stát součástí komunity úspěšných profesionálů. Pokud máte ambici stát se expertem v oblasti digitálního managementu a chcete rozvíjet své kariérní možnosti, neváhejte a přihlaste se do 7. ročníku studia MBA zahojovaný 26.10. 2024. Vyplňte přihlášku na našich stránkách www.Akademie-DM.cz a otevřete si dveře k novým kariérním možnostem.

Co říkají naši absolventi?

„Díky MBA na Akademii digitálního managementu jsem nejen zlepšil své manažerské dovednosti, ale také získal nové kontakty, které mi pomohly posunout mé podnikání na vyšší úroveň.“

Petra Dvořáková, absolventka 5. ročníku

„Studium MBA na Akademii digitálního managementu mi poskytlo nejen nové znalosti, ale také praktické nástroje, které mohu ihned aplikovat ve své práci. Díky online formě jsem studium mohl skloubit s prací, a to bylo pro mě zásadní.“

Jan Novák, absolvent 6. ročníku

Neváhejte a připojte se k našim spokojeným studentům! Akademie digitálního managementu je tu pro vás, aby vás podpořila na vaší cestě k úspěchu!

Přihlásit se můžete zdePŘIHLÁŠKA.

Informace o Akademii DM
Digitální kompetence, Digitální management, MBA, On-line, On-line výuka, Profesní studium, Studium MBA

Archivy

Obhajoby závěrečných prací MBA ročníku 2022/24
Projektové řízení v digitální době

Další podobné články